Skip to content

Yoga

Ett effektivt verktyg för att Skapa balans mellan kropp, själ och sinne

Yoga hos CATTAS är framförallt GLOBAL YOGA som är en modern yoga – en mix av öst och väst. Vi tränar rörlighet, styrka, smidighet och balans med den egna kroppsvikten genom roliga fysiska utmaningar som stärker dig såväl kroppsligt som mentalt.

Vi arbetar i sköna flöden där vi både blir starkare och smidigare. Flödar igenom sittande, stående, balanserande och liggande positioner och grunden är solhälsningar. Men kanske viktigast av allt, att vi kan komma lite mer till ro och hitta tillbaka till oss själva. Globalyoga passar alla, du tränar utifrån dina förutsättningar.  

Läs mer under respektive yogamodell som beskriver lite närmare vad du möter just där. Yogamattor finns att låna på plats.

Vår filosofi är att DU är vårt fokus. Målet är inte att slå knut på dig själv eller att ställa dig på händer. Det är att bli vän med dig själv, att hitta hem till dig själv. Att bli medveten om din kropp och ditt sinne. 

Så välkommen att ställa dig på yogamattan för att känna, att bara vara.

Här nedan hittar du vårt utbud

Rörelseglädje med SOMA MOVE® ! I den här klassen förenas rörelse och kunskap, en praktik grundad på teorin om att använda kroppen som helhet för att bli stark, smidig och skadefri. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Rörelserna avlöser varandra och är inte så  noggranna i sin teknik och placering som de är engagerade och lustfyllda. Händer och grepp är tongivande och varje rörelse seglar på kraftfulla andetag.